Szolgáltatások


Az Alpine Home kizárólag az alpesi országokra specializálódott, és átfogó szolgáltatásokat kínál az Alpokban történő ingatlanszerzés vagy -értékesítés során. Franciaország, Olaszország és Ausztria keresett alpesi területein lévő ingatlanokra koncentrálunk, amelyek nagy befektetési potenciált kínálnak.
Szolgáltatásaink mindig az ügyfelek speciális igényein és követelményein alapulnak, hogy professzionális szolgáltatásokat és egyéni ügyfélkezelést nyújtsunk. Segítünk a külföldi befektetések eldöntésében és az ideális helyszín kiválasztásában. Az egyes területeken működő üzleti partnereinkkel együtt felügyeljük az üzleti ügyek zökkenőmentes megvalósítását és későbbi ügyfélszolgálatot biztosítunk.Az ingatlanvásárlás külföldön a következő szakaszokra osztható:

1) Külföldi ingatlanvásárlási döntés

Fontos, hogy az igényeinek és elvárásainak megfelelően állítsa be a külföldi ingatlan paramétereit. Néhányuknak világos elképzelése van, és egy adott típusú ingatlant vagy területet preferál. Másrészt vannak olyan emberek, akiknek nincs határozott véleményük az ingatlan helyéről, állapotáról vagy típusáról.

Ebben az esetben szükség van az Ön igényeinek részletes elemzésére, hogy közös együttműködésben tisztázhassuk az ingatlan megszerzésének célját és azt, hogy mit vár tőle.

Ugyanakkor megismertetjük Önt az adott helyszínek  lehetőségeivel, előnyeivel és hátrányaival, az ingatlan típusaival és egyéb paraméterekkel, amelyek szerepet játszanak a megbízás specifikálásában. Az üzleti terv gondos konzultációja biztosítja, hogy csak releváns ajánlatokat kapjon, és ne pazarolja az idejét a nem megfelelő ingatlanokkal.


2) A megfelelő ingatlanok kiválasztása

A megadott megbízás alapján üzleti partnereinkkel együtt bemutatjuk a kiválasztott ingatlanok ajánlatát. Számos ajánlatott kap elektronikus formában, részletes leírással és fényképdokumentációval.

Ezen a pontin ellenőrizzük, hogy az eredeti megbízás valóban megfelel-e elképzeléseinek és elvárásainak.

Szükség esetén a megbízást módosítjuk, hogy teljes mértékben megfeleljen az Ön igényeinek. Ugyanakkor megválaszoljuk az összes felmerülő kérdést a felajánlott ingatlanokkal kapcsolatban. Célunk, hogy a lehető legegyszerűbben kiválaszthassuk a személyesen megtekinteni kívánt ingatlanokat.3) Az ingatlanok megtekintése

Készek vagyunk beütemezni az egyes ingatlanok megtekintésér az Ön időbeli lehetőségeihez mérten. Természetesen segítséget nyújtunk a szállás, a közlekedés megszervezésében, autófoglalás és egyéb kívánságok esetén, hogy a választott ingatlanok megtekintése a lehető legkellemesebb legyen.

Maga a túra általában 2-4 napig tart.

Meglátogatja az ajánlatunkból kiválasztott -, valamint a környéken újonnan elérhető aktuális ingatlanokat. Az Alpine Home magyar nyelvű képviselője folyamatosan a helyszínen lesz, gondoskodik a látogatások tolmácsolásáról és zavartalan lebonyolításáról.4) Az ingatlan kiválasztása és a tulajdonjog átruházása

Amint kiválasztásra kerül a megfelelő ingatlan, megtörténik a szükséges ügyintézés, amellyel szívesen segítünk.

Tapasztalatunk és üzleti partnereinkkel folytatott együttműködésünk biztosítja a külföldi ingatlanvásárlás gyors és biztonságos megvalósítását.

Az országtól függően, ahol az ingatlan található, átfogó szolgáltatásokat kínálunk ügyvéd és közjegyző ajánlásától, a helyi hatóságokkal folytatott kommunikáción, adó-nyilvántartásban, ingatlan-nyilvántartásban történő regisztrálásig, vagy szerződések lefordításában ill helyi bankszámla-nyitásban.
Az Alpine Home szolgáltatásai pénzügyi tanácsadást is tartalmaznak, ahol segítséget kínálunk Önnek külföldi befektetése finanszírozásának biztosításához vagy adóoptimalizáláshoz.5) Ingatlan átvétele és az azt követő ügyfélszolgálat

A tulajdonjog átruházása, az adókötelezettségek megfizetése és egyéb szükséges lépesek után segítséget tudunk nyújtani az ingatlan fizikai átvételében és az energiaszámlá átjelentésében.

Ha új ingatlanát bérbe szeretné adni, üzleti partnereinkkel együtt közvetítünk egy erre specializálódott céget, amely már régóta foglalkozik a környék ingatlanbérléseivel.

Ez garancia a minőségi szolgáltatásokra és a professzionális megközelítésre. Ha szükséges magyarországi valamit külföldi partnereinket igénybe veheti a költözés, újítás, átépítés során is. 

Keresse meg ingatlanját